Panna Cota itāliski vai "ceptais putukrējums" 

Drukāt
23.02.2012 13:18

Šo saldo ēdienu, Ingrīda, bija iesūtījusi "bonusā" kopā ar makaronu recepti, kura aizceļoja uz sadaļu "Skrējēju receptes", par šo viņa otro mājas vīnu nesaņems!  Taču vēl divi mājas vīni joprojām gaida savus īpašniekus! Šim saldajam vajadzīgs: 90g Dansukker želejas cukura, 400 ml saldā krējuma, vaniļas cukurs, mērcīte.

Gatavošanas gaita:

1.Želejcukuru izšķīdina saldajā krējumā, pieliek vaniļas cukuru.

2. Visu kopā uzkarsē un pavāra apmēram pusminūti. Nedaudz atdzesētu salej mazos trauciņos un liek ledusskapī sastingt.

3.Kad sastindzis izgāž uz lielāka šķīvja un pārlej ar sablenderētu ogu mērcīti. Piemēram, ņem saldētas zemenes vai avenes, atkausē, pieliek cukuru, sablenderē - gatavs!


Arī ļoti ātri pagatavojams, jārēķinās vienīgi ar atdzesēšanas laiku.

Komentāri

Vārds


Komentārs


Pievienot komentāru